KONYA / SELÇUKLU - Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu

Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu

Feritpaşa Mahallesi Kıbrıs Sokak No 4 42060 Selçuklu / KONYA
Vizyon
Sevgiyle bilgiyi kucaklaştıran; nitelikli, yenilikçi, milli ve manevi kültürünü özümsemiş bireyler yetiştiren, tüm paydaşlarınca benimsenmiş, Konya’ nın her alanda bir numaralı ortaokulu olmak en büyük idealimizdir.
Misyon
Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu olarak; zengin mazimizden aldığımız güçle geleceğin dünyasına şekil veren; ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanları sevgiyle kucaklayabilecek kadar yüce gönüllü, Mevlana’ dan feyz alarak hoşgörüyü yaşamında düstur haline getirmiş, vatanını milletini seven, özgüveni yüksek, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen, kültürel çeşitlilik içinde milli kültürünü özümsemiş, içinde bulunduğu Avrupa birliği projeleriyle uluslararası alanda deneyimlerden yararlanan, gelişime açık, küresel düşünen, motivasyonu yüksek, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetişmeyi amaçlayan, akademik başarının yanında sosyal kültürel ve sportif etkinlikleriyle öğrencisini taçlandıran Konya’ nın gurur duyulan marka okulu haline gelmek varlık sebebimizdir.
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı
Derse Başlama = 08:50 Ders Bitiş = 15:25
Ulaşım
Okulumuzun hemen ön tarafında otobüs durağı bulunmaktadır. Alaaddin mevkiinden 53, 47 ve 85 numaralı otobüs ile 5 dakikalık mesafede olan okulumuza Yine merkezden Aldiye-Fatih-Özalkent minibüsleri ile ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Ortaokul öğrencilerimiz dilerlerse sene başında servis firmasıyla görüşerek ücretli olarak okula servisle gelebilirler. Ana sınıfı için servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Feritpaşa Mahallesinde bulunmaktadır. Hızlı tren yolu ile Kerkük Caddesinin arasında bulunan okulumuz Kıbrıs sokakta bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için İletişim Menüsündeki haritayı inceleyebilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Alaaddin Tepesine 2 km mesafede olup Selçuklu Merkezde bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için İletişim Menüsündeki haritayı inceleyebilirsiniz.