KONYA / SELÇUKLU - Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Bünyamin ACEMOĞLU koordinatörlüğünde yürütülen 3 Avrupa, 7 Türk Ortaklı Cultures United By Games/ Oyunlarla Birleşen Kültürler: Geleneksel Çocuk Oyunları e Twinning Projemiz için panomuz projede yer alan öğrencilerle hazırlandı. Yürütülecek çalışmalarda ögretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Öğrencilerimiz, öğretmenlerinin rehberliğinde ülkemizin en büyük ayçiçek yağı üretim tesislerinden birini gezerek yağın tarladan sofraya olan yolculuğuna tanıklık ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

“Kitaplar soğuk ama güvenilir dostlardır.”

Kitapsever AHSO ailesinin Kütüphaneler Haftası'nı kutluyor, bu haftanın kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi daha da arttırmasını temenni ediyoruz.

Mrt

Orman Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine öğrencilerimizle birlikte katıldık. Fidanlarımız büyüyecek, geleceğimiz daha yeşil olacak.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda anma programı düzenlenmiştir. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen “LGS’ye Üç Kala” semineri ile öğrencilerimizin yaklaşan sınava yüksek motivasyonla hazırlanmasını sağladık. Değerli misafirimiz Öğr. Gör. Ali BOZGEDİK hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yapılan günlük incelemeler sonucunda 7-F sınıfımız yapılan puanlama ile "En Temiz Sınıf" seçilmiştir. Öğrencilerimiz sinema etkinliği ile ödüllendirilmiştir. Sinema etkinliğinde öğrencilerimize patlamış mısır da ikram edilmiştir. Emeği geçenlere ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 7. Sınıf öğrencileri Ortaokullar Arası Münazara Yarışması’nda fikirlerini etkin bir biçimde savunarak üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve Türkçe zümremizi tebrik ediyoruz

Mrt

Okul idaremiz, öğretmenlerimiz, okul aile birliğimiz ve veli temsilcilerimiz yemekhanemizdeki kahvaltı programında bir araya gelerek hem istişarelerde bulunduk hem de keyifli zaman geçirdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Anaokulumuzda öğrenim gören miniklerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde hamur yapma, ve hamur açma etkinliği gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz bu etkinlikte hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de drama tekniği ile büründükleri aşçı rolünde birbirinden güzel hamur işleri ortaya çıkardılar. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuz öğrenci ve personeli her cuma yapılan bayrak törenini bu hafta Konya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ile birlikte gerçekleştirdi. Tören, mehter marşlarının icrasıyla başladı ve İstiklal Marşımızın büyük bir coşkuyla okunmasıyla sona erdi. Öğrencilerimizin mehteran geleneğini yakından tanımasında emeği geçen okul idaremize ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz

Mrt

Bu dönem hizmete açılan, açıldığı günden bu yana öğrenci ve personelimize sıcak yemek hizmeti veren yemekhanemizi tematik görsellerle renklendiriyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin yemeklerini daha estetik bir ortamda yemelerinin motivasyonu arttıracağına inanıyoruz. Çalışmada emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Şbt

Okulumuz öğrencileri Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi bünyesindeki Tasarım Atölyesi’nde eğitime başladı. İçerisinde birçok sanat dalının yer aldığı atölyede öğrencilerimiz çini, seramik, kağıt katlama, ahşap oymacılığı, resim ve robotik kodlama dallarında eğitim alıyorlar.

Atölye çalışmalarında emeği geçen teknoloji ve tasarım öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.